New Page 1

HAKKIMIZDA

1996 yılında 200 metrekarelik küçük bir alanda Malatya’da üretime başlayan ŞİTOĞLU firması bugün 20.000 metrekare bir alan üzerine kurulu 9.000 metrekare kapalı alanda ve ortalama 120 çalışanı ile üretim yapılmaktadır. Türkiye’de ilk defa sadece pekmez üzerine yatırım yapan bir firmadır. Şu anda %100 doğal olarak ürettiği dut, üzüm,kayısı , harnup (keçiboynuzu) ve hurma pekmezlerinin yanı sıra nar ekşisi, tahin ve soya sosu, reçel çeşitleri ve helva çeşitleri ürünlerini üreterek ürün yelpazesini genişleterek gerek ulusal gerekse de uluslar arası piyasada kendisine önemli bir yer edinmiştir. 1996 yılında üretime başlamadan önce yöresel pazarlarda satılan dut pekmezinin, bugün ulusal ve yerel marketlerin raflarında satılması konusunda öncülük yapmıştır.

En son teknoloji kullanarak üretim yapılan Türkiye’nin en büyük pekmez üretim fabrikasın sahip olan firmamız şu anda günlük 50 ton üretim ve pazarlama kapasitesine sahiptir. Üretim hayatına ilk olarak dut pekmezi üreterek başlayan firmamız daha sonra ürün yelpazesine harnup pekmezi, kayısı pekmezi, üzüm pekmezi, hurma pekmezi, tahin, nar ekşisi sosu, soya sosu, 10 çeşit reçel grubu ve helvayı ekleyerek Türkiye’nin geleneksel damak tadına hitap etmektedir. Ürün çeşitliliğini daha da geliştirmeyi hedeflemektedir.

Ürünümüz geleneksel ürünler olduğu için insan gücü ağırlıklı olmak üzere üretimler yapılıyorken bugün bizim tesisimiz pekmezde, reçel, tahin, helva ve sos gurubunu tamamen el değmeden son teknoloji kullanılarak üretimi paketlenmesi sağlanmaktadır.

     
© Copyright Şitoğlu Tüm Hakkı Saklıdır.